One Comment Add yours

  1. Eelko says:

    Hoi Sarah, Wij hebben elkaar ooit, heel kort, bij Joppo ontmoet. Je hebt me toen ‘All we ever wanted’ op DVD gegeven die voor mij heel veel in perspectief heeft gezet. Ik kwam toen zelf uit een burn-out en begreep door je docu waar deze vandaan kwam. Sinds deze periode is alles anders, maar werk ik nog in dezelfde wereld en heb ik nog geen antwoord op de vraag of al die tijd en onzekerheid wel de moeite waard is. Jouw blog is fijn om te lezen. Als spiegel. Keep up the good works.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s